Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
TV-sztárok

Havas Dóra új gasztromagazint indít

A boldogság otthon készül. Ezt vallja Havas Dóra is, vagy ahogyan sokan ismerik, Lila Füge, aki mindig is a főzés szerelmese volt, ezért is fogott bele egy blog írásába.

Havas Dóra 2006-ban kezdett el blogot írni, ahogy ő mondja, a főzéssel kapcsolatos közléskényszerének csatornája volt a Lila Füge. Néhány évig ez így is maradt, ám a főzés iránti szenvedély szépen lassan kezdte teljesen átformálni az életét. Már nemcsak az ételek elkészítése vagy éppen kikísérletezése érdekelte, de azok befotózása is, hogy minél érzékletesebben adhassa át szépségüket.

Havas Dórának több receptkönyve is megjelent
Havas Dórának több receptkönyve is megjelent

A blogger az évek során találkozott Fördős Zével, aki szintén akkoriban bontogatta a szárnyait. A kezdeti barátságból szerelem lett, és később közös munka. Amikor szakítottak, Dóra rájött, hogy inkább a saját karrierjét szeretné építeni, és kilépett a Street Kitchenből. Újra napi rendszerességgel frissítette a Lila Fügét, de új receptgyűjteménnyel is jelentkezett, az Álmaim cukrászdája címmel adta ki szakácskönyvét.

Dórának az édesség a specialitása
Dórának az édesség a specialitása

Az évek alatt rengeteget tanult, formálódott az ízlése és finomodott a látásmódja, aminek köszönhetően a Lila Füge ma már nem csak egy blog, annál sokkal többről szól: szép dolgok teremtéséről a gasztronómián belül.

Nehéz volt felismerni, hogy mindazt, amit kitűztem célul, már nem lehet egyszemélyes felállásban megvalósítani. Egyre többen noszogattak, biztattak, és kérték, hogy legyen több videó, több cikk, több recept, ötlet és tanács. Most jött el annak az ideje, hogy ezt teljesíteni tudjam, illetve tudjuk” – árulta el Dóra. “A Lila Füge oldal mostantól nem blogként működik tovább, hanem folyamatosan frissülő online magazin formájában, szerkesztőséggel a háttérben, tartalmilag pedig az eddigiek továbbgondolt változata lesz” – tette hozzá Dóra.

 

Címlap

top