nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Mészáros Antónia az ATV-től átigazol az UNICEF-hez – megvan, ki az utódja

Mészáros Antónia az ATV-től átigazol az UNICEF-hez – megvan, ki az utódja

Hat év munkaviszony után távozik az ATV-től Mészáros Antónia, aki az Egyenes Beszéd hétfői adásában jelentette be, hogy ezt követően az UNICEF hazai igazgatójaként dolgozik majd. Demcsák Zsuzsa érkezik helyette.
NLCafé
f Ajánlom

Azt követően, hogy Kálmán Olga a Hír TV-hez igazolt, az ATV Egyenes Beszéd című műsorát Mészáros Antónia Rónai Egonnal felváltva vezette. 

A hétfői adás azonban rendhagyó volt, Mészáros Antónia ugyanis bejelentette, hogy utoljára láthatták a nézők ebben a műsorban. Az ATV-nél hat évig dolgozó Mészáros pályát vált: a médiát otthagyva a továbbiakban az UNICEF magyarországi szervezetének ügyvezető igazgatójaként fog dolgozni.

Mészáros Antónia dolgozott a BBC-nél is, többek között a külpolitikai szerkesztőség munkatársaként, tudósított Koszovóból, és négy hónapot Irakban is dolgozott. 

A 24.hu értesülése szerint nyáron Rónai Egon viszi egyedül tovább az Egyenes Beszédet, ősztől viszont a TV2-től nemrég távozott és a frissen az ATV-hez igazolt Demcsák Zsuzsa fog kérdezni Kálmán Olga egykori foteléből.

 

Megosztás Facebookon