Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
TV-sztárok

Koós János állapota nem javul

Az énekes fél évvel műtéte után továbbra is erős fájdalmakkal küszködik, pedig heti kétszer jár gyógytornára. Koós Jánost azonban kemény fából faragták.

Koós János márciusban esett át vállműtéten, miután a kertjében megcsúszott, elesett és kificamította vállát. A 79 éves énekesnek azonban ennyi nem szegi a kedvét: vicceket mesélt a műtőasztalon az őt operáló orvosoknak, fellépés közben pedig egyszerűen zsebre dugja kicsit merev bal kezét. Balesete miatt ugyanis egy koncert sem maradhatott el.

Koós János állapota nem javul

Koós János szinte minden hétvégén koncertezik, feleségével járják az országot, sőt a szomszédos országokat is. “Ilyenkor mindig én vezetek, de ez engem sosem fáraszt. A hét végén például csak oda háromszáz kilométert vezetek le, mert Vásárosnaményban lesz fellépés. Nekem ez teljesen belefér. Ha nem férne bele, akkor nem csinálnám” – így az énekes.

A fájdalom azonban nem akar múlni. “Fáj a vállam, és ez még sokáig így is marad. Kontrollvizsgálatra már nem kell mennem, de gyógytornára hetente kétszer járok. Ott mindig megkínoznak egy kicsit, de tudom, hogy jót tesz” – mondta Koós a Blikk kérdésére.

 

Címlap

top