nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Cserhalmi György a visszatérést fontolgatja

Cserhalmi György a visszatérést fontolgatja

Súlyos műtétből lábadozik Cserhalmi György, a következő szezonra azonban már biztosan visszatérhet a székesfehérvári színházba. Sőt, talán még hamarabb is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tavasszal végeztek egy igen komoly gerincműtétet Cserhalmi Györgyön. A Kossuth-díjas színész azóta nem tudott dolgozni, csak és kizárólag a gyógyulásra kellett koncentrálnia. A Bors szerint viszont a következő évadra már várják vissza a színészt a székesfehérvári Vörösmarty Színházba, egy novemberi bemutatón legalábbis számolnak vele.

Cserhalmi György a visszatérést fontolgatja

A lap elérte Cserhalmi Györgyöt, aki szűkszavúan nyilatkozott állapotáról. “Köszönöm szépen az érdeklődést mindazoknak, akik kíváncsiak a hogylétemre, de én ezekről a dolgokról nem beszélek. Nem vagyok az a kitárulkozó fajta, én magamban szeretem elintézni a dolgaimat, pláne, ha ennyire személyesek, mint ez a betegség – mondta a színész. – A visszatéréssel kapcsolatban annyit tudok biztosra mondani, hogy bár azt mondják, szeptemberben már visszatérhetek, ezt a dolgot én magam fogom eldönteni. Mégpedig attól függően, hogy mikor érzem úgy, hogy mehetek.”

Cserhalmi játszott Mundruczó Kornél nemrég bemutatott filmjében, a Jupiter holdjában, mely a cannes-i filmfesztiválon is jól szerepelt. A színész azonban még ezzel sem tudott foglalkozni betegsége mellett: “Még egy kritikát sem olvastam, és a cannes-i eseményeket sem követtem nyomon” – mondta Cserhalmi György.

 

Megosztás Facebookon