TV-sztárok

Vizes vb: Decker Ádám megmutatta a kislányát – így jó készülni a FINA 2017-re!

Szó szerint úszik a boldogságban a vízilabda-válogatott kiválósága, Decker Ádám: péntek óta ugyanis kétszeres apuka. Végre képet is láthatunk tündéri kislányáról, Panniról.

Mint ahogy mi is megírtuk, a magyar vízilabda-válogatott sztárjának pénteken megszületett második kislánya, Panni. “Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy ma délután világra jött Decker Panni, második kislányom. Nagyon boldogok vagyunk, Andi is és Panni is egészséges, Lili pedig velem várja mihamarabb haza a kistesót.

Decker Ádám már gőzerővel készül a július 14-én kezdődő vizes vb-re, Panni ráadásul éppen a BENU-kupa férfi felkészülési vízilabdatorna első meccsnapján jött világra. A büszke apuka már képet is posztolt kislányáról.

A képet több mint ezren lájkolták, és rengeteg komment érkezett, sokan gratuláltak a kislányhoz. Nos, reméljük, hogy ez a kis szeretetdopping segít Ádámnak a legjobb formáját nyújtani a FINA 2017 mérkőzésén.

A vizes vb pénteken veszi kezdetét, és már rengeteg magyar sztár készül a megnyitóra, ahol végül a FINA sztárfellépője CeeLo Green lesz (legalábbis a jelen állás szerint).

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top