TV-sztárok

Pumped Gabó: Példaképnek rossz vagyok

Nagyon komolyan szembenézett saját magával a Balaton Soundon Pumped Gabó, és tett néhány érdekes kijelentést.

Pumped Gabó természetesen nem hagyhatta ki idén sem a Balaton Soundot. A kigyúrt srác életében mérföldkő volt a 2015-ös fesztivál, ahol emlékezetes táncával “felfedeződött”. A lépésekre még mindig emlékszik egyébként, íme a bizonyíték:

Hardwell vegen megtolta

A post shared by @pumped_gabo on

 

Gabó azóta befutott, személyi edző biznisze mellett az RTL Spike-on saját műsort kapott, ám a tervek szerint ez még csak a kezdet. A fiatal srác a fesztiválon a Borsnak mesélt a hogyan továbbról. “Sokan jönnek oda hozzám, hogy látták a műsort, és elkezdtek edzeni. Példaképnek rossz vagyok, de ha a fiatalok engem látva edzenek, és egészségesen élnek, már azt mondom, megérte” – mondta őszintén Gabó.

“Ezek a fiúk sikeresnek látnak engem? A sikerről nekem más fogalmaim vannak. Milliárdos akarok lenni, az a végső cél. Itthon a médiaszereplésből nem lehet ezt összehozni, csak Amerikában. De ezzel együtt is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon ezt elértem” – fogalmazott Gabó, majd visszament pumpálni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top