TV-sztárok

Iszak Eszti zseniális fesztiválszerkója felrobbantotta a netet

A fesztiválok már nem csak a zenéről szólnak, nagyon fontos többek között, hogy ki milyen ruhát visel. Az idei Balaton Soundon is láthattunk mindenféle összeállítást, ami szem-szájnak ingere, az egyik nagy kedvenc Iszak Eszti volt.

Kulcsár Edina, Iszak Eszti, Cinthya Dictator, Demcsák Zsuzsa – csak egy pár név azok közül, akik idén a Balaton legnagyobb fesztiválját választották. Természetesen nem mindegy, hogy ki milyen szettben megy az emberek közé, hiszen ők ilyenkor is több figyelmet kapnak.

Az idei fesztiválokon is volt mindenfajta megoldás: a fesztiválozók többsége bekészít egy gumicsizmát a bőröndjébe, biztos, ami biztos. Erre most is szükség volt a Balaton Soundon, hiszen többször is elkapta a fiatalokat egy-egy nyári zápor, ami bizony a dorkónak nem válik előnyére. Iszak Eszter saját ruhamárkája nemrég startolt el, ami azt jelenti, hogy a műsorvezető biztosan ért hozzá, milyen ruhát kell viselni egy szabadtéri koncertsorozaton. 

“A zenén kívül azt szeretem legjobban a fesztiválokban, hogy olyan sminket és outfitet választhatok, amit amúgy hétköznap nem vennék fel” – írta a képhez a csinos modell, aki egyébként két napot is végigbulizott Zamárdiban.

Természetesen Kulcsár Edina sem maradhatott ki a jóból, aki – mint mostanában mindenhova – most is a párjával, Csutival érkezett és egyenszerkóba vágták magukat. 

Cinthya Dictator és Kustánczi Lia nem voltak ilyen visszafogottak a Balaton Soundon (sem), előbbi egy átlátszó szoknya-felső kombóban hódított, a DJ mellét pedig alig takarta valami. 

????????????#djlia

Dj Lia (@djlia_official) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top