TV-sztárok

3 millió Stohl András fizetése, pedig alig hallgatják a műsorát

Alig hallgatják a Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t, mégis 3 milliót kap a webrádióhoz szerződtetett Stohl András. Kollégája, Pataki Zita állítja, az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, és elégedettek.

Az áprilistól már csak webrádióként működő Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezeti. Stohlék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, az átlag pedig há­romezer körül mozog, azaz az online rádiót éppen csak hallgatják – írja a Bors. Az élő bejelentkezéseiket 14 ezer körül nézik, míg Balázsék egy-egy élőzését félmillióan követik.

Mint a bulvárlap megtudta, minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább 3 millió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához.

A hallgatottsággal nem nagyon foglalkozunk, nekünk az elsődleges a tartalom. Ez a legfontosabb. Az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, elégedettek. Engem az érdekel, hogy jó legyen a műsor. Műsorvezetőként nem érzem a nyomást. (…) Azt nem tudom, hogy kinek mennyi a fizetése” – nyilatkozta Stohl kolléganője, Pataki Zita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top