TV-sztárok

Megírta végrendeletét Dévényi Tibi bácsi

Dévényi Tibi bácsi nemrég töl­tötte be a 70. élet­évét, ezért úgy érezte, hogy eljött a vég­ren­del­ke­zés ideje.

Végrendelkezett Dévényi Tibi bácsi – írja Bors.  A lemezlovas szerint csacsi ember, aki 70 éves kora után nem ír végrendeletet. “Mivel elvált vagyok, és van két gyermekem, nem szeretném, hogy majd veszekedjenek. Inkább előre mindent tisztáztam, ha véletlenül valami történne a papával” – árulta el. 

Elmondása szerint ugyan jól van, de 70 után már nem olyan fitt az ember. “Reggel, amikor felkelek, érzem a derekam. De olyan a munkám, amit szeretek, és fiatalok közt lehetek, ahol van energia. Ha kimegyek a színpadra egy akármilyen fesztiválon az öt­ezer fős közönség elé, és felküldik az energiát, akkor az ember nem öregszik” – vallja a lemezlovas, akit korábban szexvideókkal zaklattak.

Tibi bácsinak az autóbalesete óta csípőprotézise van, nem nagyon tud vele mozogni, illetve nemrégen kiderült, hogy a hallása rohamosan romlott az utóbbi időben, de mint mondja, nem annyira veszélyes a dolog.

Megírta végrendeletét Dévényi Tibi bácsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top