TV-sztárok

Nincs semmije, de gazdagságban él Lagzi Lajcsi

A Story magazin úgy gondola, hogy Lagzi Lajcsi – vagy rendes polgári nevén Galambos Lajos – vagyontárgyait sorra veszik, mert sokakat foglalkoztat, miből is él a zenész-üzletember.

Ahogy a cikkben áll, sokan kíváncsiak arra, hogy Lagzi Lajcsinak miből tellett arra a több mint 2 milliárdos, magas kerítéssel elzárt mocsai tóparti birtokra, amely az ellene zajló áramlopási ügy miatt sokszor szerepelt a képernyőn is.  

Galambos Lajos remek üzletember
Galambos Lajos remek üzletember

A Story magazin sorra vette az ingatlanokat, többek között az egymilliárdra becsült lakóparkot, a százéves érdi kúriát, a balatoni vízparti nyaralót, majd felsorolták, milyen egyéb ingóságai vannak Galambos Lajoséknak. Például a luxusjacht, több autó. 

Lajcsi a vagyonát mulatós kazettákkal alapozta meg, remek érzéke van az üzlethez. Ahogy a Story írja: “Vagyonát 5 milliárd forintra becsülhetnénk, ha volna, ugyanis Galambos Lajos nevén semmi nincs. Mindössze egy autó.”

Részletek a magazinban. 

Nincs semmije, de gazdagságban él Lagzi Lajcsi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top