TV-sztárok

Megédesíti a családja életét Peller Anna

Anna mindig nagy hangsúlyt fektetett a kiegyensúlyozott táplálkozásra, és amióta családja van, még inkább odafigyel, hogy mindig kerüljön az asztalra valamilyen tejes finomság is.

Tejbegríz, vaníliapuding, kakaó, tejberizs és túrós palacsinta. Mint ahogy a gyerekek általában, gyakorlatilag nincs olyan, amit Peller Anna kislánya, Annabella ne szeretne közülük. Anna szerint ebben is férjére, Lukács Mikire ütött. 

Túlzás nélkül állíthatom, igazi tejrajongó család vagyunk. Miki odavan a sajtokért, de nálam sem telik el úgy nap, hogy ne egyek vagy igyak valami tejterméket. Ez talán a gyerekkoromig vezethető vissza: a mamánál rendszeresen indult úgy a reggel, hogy bebújtam mellé az ágyba, és ott ittam meg az általa készített világbajnok kakaót. Már akkor is fontos volt, hogy csakis magyar tejterméket fogyasszunk” – emlékezett vissza Peller Anna a Tejszív kampány keretein belül, aki férjével együtt kezdte meg az RTL Klub Reggelijének műsorvezetését és azóta éppen az ilyen nyugodt reggelek maradtak el. 

Peller Anna minden nap csinál valami édességet is
Peller Anna minden nap csinál valami édességet is

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top