nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Irtó vonzó Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

Irtó vonzó Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

Az RTL Klub Reggeli műsorában a Széchenyi tábor kapcsán gróf Széchenyi leszármazottai beszéltek a családról is. Széchenyi Márkra viszont nem csak a neve miatt figyelnél fel.
NLCafé
f Ajánlom

Hogy milyen Széchenyi névvel élni, arra csak annyit válaszolt az RTL Klub Reggeli vendége, Széchenyi Tímea: Elképesztő! A hagyományőrző Széchenyi tábor szervezője fontosnak tartja, hogy a “legnagyobb magyar” leszármazottjaként méltó legyen híres őse nevére. 

Szexi gróf Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

“Nagyon jó érzés, nagyon büszke vagyok rá, és szeretek ennek a családnak a része lenni” –mondta a Reggeliben Tímea. 2013-ban létrehoztak egy alapítványt, és szerettek volna valamivel hozzájárulni a nemzet építéséhez. Ezért szervezték meg a tábort, amivel közelebb hozzák az ifjúságot a családhoz. “Az idei téma, hogy megnézzük Budapestet gróf Széchenyi István szemével.”  

A komoly és vicces témák között azért kézenfekvő volt, hogy felmerül: vajon megkérdezik-e az emberek bemutatkozáskor, hogy Tímea és Márk annak a Széchenyinek a leszármazottai-e?

“A legtöbbször nem. A múltkor éppen egy olyat kaptam, hogy ez egy elég gyakori név, ugye?” – mesélte mosolyogva Széchenyi Márk, akit még adásban összehasonlítottak a nagy elődjével. 

Szexi gróf Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

Szóba került a beszélgetés során az is, hogyan áll a család a Hídember című filmhez, illetve hogyan is képzelik el a tábort: 

 

 

Megosztás Facebookon