TV-sztárok

Eszenyi Enikő négy évig fűzte Wunderlich Józsefet

Könnyen lehetne egy nagyképű, magától eltelt színész Wunderlich József, az egyik fiatal tehetség, de inkább hálás a sorsnak a lehetőségekért. Eszenyi Enikő sem véletlenül vetett rá szemet.

Alig két éve költözött fel Pécsről Budapestre a Vígszínház mindössze 28 éves színésze, aki fiatal kora ellenére egy Soós Imre-díj, egy Ruttkai-emlékgyűrű és egy Junior Prima Díj tulajdonosa. Wunderlich Józsefre senki nem mondhatja, hogy tétlenül ül a babérjain: két év leforgása alatt kollégáival megalapította A GRUND – vígszínházi fiúzenekart, övé a Rádiós szerepe A padlás című színdarabban, míg A Pál utcai fiúkban Bokát alakítja. Nem is olyan régen viszont el sem tudta képzelni, hogy egyszer mindezt átélheti.

Eszenyi Enikő négy évig fűzte Wunderlich Józsefet

Wunderlich József az RTL Klub Portré című műsorában mesélt arról, hogy Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója négy éven keresztül kitartóan próbálta rávenni arra, hogy legyen tagja a társulatának.

Háromszor mondtam nemet Eszenyi Enikő felkérésének, mert rettenetesen féltem. Nekem a Vígszínház egy bálványszerű intézmény volt, olyan, ahová mindig is vágytam. De amikor Eszenyi Enikő meghívott, hogy legyek a társulat tagja, akkor úgy éreztem, hogy nem merem ilyen magasra tenni a lécet” – vallotta be őszintén Barabás Évinek a fiatal színész, akinek legközelebbi premierje Rudolf Péter rendezésében lesz majd a Pesti Színházban, a Lóvátett lovagok című előadás egyik főszerepét játssza majd.

Eszenyi Enikő négy évig fűzte Wunderlich Józsefet

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top