TV-sztárok

Egyre kimerültebb Peller Anna és Lukács Miki

Már hatodik hete 3-4 órákat alszik a Reggeli műsorvezető párosa Peller Anna és férje, Lukács Miki. Imádják, amit csinálnak, de egyre fáradtabbak, mert más feladatok is hárulnak rájuk.

A Reggeli házigazdái­ként hajnalban kell kelniük, de mellette az összes korábbi munkájuk is megmaradt. “Négy tízkor csörög az óra, aztán próbálunk gyorsan elkészülni, hogy Pilisvörösvárról átérjünk a Nagytétényi útra, a Reggeli stúdiójába hatra, akkorra kell a sminkben lennünk. Negyed tízig tart az adás, onnan én vagy a szinkronba rohanok, vagy hétfőtől próbára. De korrepetálok is, illetve vannak hangalámondásos munkák, majd este előadás” – mesélte a Blikknek Peller Anna, aki imádja, amit csinálnak, de nagyon várja, hogy kiderüljön, ki lesz a másik műsorvezető-páros.

Így van ezzel Lukács Miki is, aki az otthoni teendőket intézi, mos, főz takarít, majd elmegy az oviba a lányukért Annabelláért és fektetésig vele van. A hétvégék sem pihenéssel telnek, a házaspár gyakran utazik vidéki fellépésre. Nem csoda, hogy egyre fáradtabbak.

Egyre kimerültebb Peller Anna és Lukács Miki

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top