TV-sztárok

Kalapka Sandy cáfolja a pletykákat

A Zálogház jelenleg nem fogad be ékszereket és több dologra is várniuk kell az előrelépéshez, de azért minden rendben van – jelentette ki Klapka lánya.

“Nagy bajban van Klapka zálogháza” – jelent meg a közelmúltban több lapban is. Klapka György lánya azonban cáfolja ezt. “Nem tudom, honnan veszik ezeket a hülyeségeket. A Klapka Üzletházban minden rendben van. Az viszont tény, hogy egy ideje nem fogadunk be ékszereket. A zálogház most használt vagy tört aranyat nem vásárol fel. De ez nem azt jelenti, hogy csődbe megyünk. Annak, hogy a zálogház nem úgy működik száz százalékig, ahogy kellene, egy csomó jogi indoka van. Az ilyennek az ügyvitele sokkal szigorúbb, és mivel nincs még vége a hagyatéki tárgyalásnak, nem tudunk vele mit csinálni. Egy csomó mindenben nem tudunk előrelépni a végrendelet miatt. Remélem, nyár végére már megoldódik minden” – nyilatkozta a Borsnak Klapka Sandy

Kalapka Sandy cáfolja a pletykákat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top