TV-sztárok

Wossala Rozina: szexin is lehet hamburgert enni

Versenyt hirdet Wossala Rozina. A Konyhafőnök zsűritagja meg akarja mutatni a nagyközönségnek, hogy a hamburgert lehet evőeszköz nélkül is szexin enni.

Ma két éve, hogy a Wossala Rozina nevével fémjelzett BESTIA megnyílt. Ez alkalomból hamburgerevő versenyt rendeznek, ahol megválasztják a budapesti Burger Queen-t, azaz azt a nőt, aki a legszexibben eszi a hamburgert.

via GIPHY

“A hambi nem egy randikaja, de lehet szépen is enni, evőeszköz nélkül is. Ezt pedig be is bizonyítjuk, és aki eljön a kétéves születésnapunkra, az láthatja élőben is. Élőzenés koncerttel és rengeteg meglepetéssel várunk mindenkit. Még egy ok, amiért érdemes eljönni: születésnapi örömömben egy hordó sört is csapra verek, amit együtt iszunk meg” – mondta a Konyafőnök zsűritagja, és kiderült, hogy Rozina nemsokára újra belekezd a munkába.

Wossala Rozina szexin eszik hamburgert

“Sok időt töltök az étteremben, de nemsokára ismét elkezdünk forgatni, így most próbálom kiélvezni, hogy ennyi szabadidőm van. Ettől függetlenül már alig várom a forgatásokat, és hogy megismerhessem az új arcokat.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top