nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kaszás Géza rendesen kapja az ívet a gyerekeitől – pedig visszafogottnak tűnnek

Kaszás Géza rendesen kapja az ívet a gyerekeitől – pedig visszafogottnak tűnnek

Kaszás Géza kemény kritikát kapott a gyermekeitől. Nimród és Lilla a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban apjuk szakmai képességeire tett furcsa megjegyzést.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mostanra már minden sztár tudja, hogy ha beül a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsor felvételére, akkor érheti meglepetés. Ezúttal Kaszás Géza tette magát próbára. Amikor bevonult a gyerekeivel, akkor csak két tündéri apróságot láttuk, de Nimródéknak nem kellett sok, hogy feloldódjanak. 

Gyermekeitől kapja az ívet Kaszás Géza

Lehet-e egy színész számára durvább kritikát megfogalmazni annál, hogy nem játssza eléggé élethűen a szerepeit? Egy ilyen megjegyzés különösen fájhat, ha valaki a saját gyerekétől kapja. A felvétel után a színész elmondta, szerinte csak azért fogalmazott így a fia, mert a gyerekek náluk szeretik cikizni apát. Érzékeny témákat sem kíméltek, mint Kaszás Géza testsúlya, pedig a színész koplalásból már nagy rutint szerzett:

Kislánya sem kímélte Kaszást. A forgatás után elárulta, kis híján fekete pontot kapott a papája miatt. Géza ugyanis elnézte az órarendet, és rossz nap szerint pakolta be a gyerekek táskáját. Szerencsére az anyukájuk még idejében észrevette a hibát. Az pedig, hogy milyen titkokat árultak még el a lurkók édesapjukról, a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ból kiderül.

Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Fotók: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

 

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon