TV-sztárok

Kasza Tibi: Mádai Vivien a mélytorok, akin a fél kerület átment

Sok minden belefér a Nagy Duettbe, cukkolják is rendesen a sztárok egymást. Mádai Vivien jól bírja a sarat, pedig a legutóbbi adásban nem kímélték.

Deák Bill Gyula híres slágerével, a Felszarvazottak balladájával készült Mádai Vivien és Csipa a Nagy Duettre, és beleadtak apait-anyait. A zsűri meg is dicsérte az előadást, noha Kasza Tibi elég erősen kezdte az értékelést. 

“Kezdem az értékelést. Itt van nekünk mindenki Vivije, akin a fél kerület átment…a Vivi éli ezt a rock’n rollt.”

Mádai Vivien méltósággal viselte az első mondatokat, és láthatóan nem sértődött meg. Ilyen higgadtan fogadta a megjegyzést:

via GIPHY

“Láttam most az adás előtt  jeges teát inni, és egy átlagos nő úgy iszik, hogy a szájához emeli és finomat iszik. Ehhez képest Vivi talpig lenyeli az üveget és hagyja, hogy kiürüljön. Tehát, ő nem csak mondja, hanem tényleg egy kemény rocker” – folytatta a Nagy Duett zsűritagja, és mindenki jól szórakozott a történeten, Vivien talán egy kicsit még bele is pirult, de aztán csak nem hagyta szó nélkül a további cikizést. 

via GIPHY

Kasza: “Egyébként ez a buli, amin neked a fél kerület megvolt, ez tegnap volt, és már egy kicsit sajnálom, hogy picit korábban hazamentem…”

Mádai: “Én mondtam, hogy gyere!”

Aztán Csipáék második dala után folytatódott az adok-kapok, és ez egyáltalán nem meglepő, mert Mádai török előadása… háááát, nehéz rá  jelzőket találni. Kaszának sikerült. 

“Ahogy a Vivi elkezdett törökül énekelni az pusztító volt. Az lehetett volna a munkacíme, hogy Aladdin és az éneklő mélytorok. Mintha a gyomrából képezte volna a hangot, nagyon furcsa, mintha emésztett volna éneklés helyett.”

De hallgasd meg, hogy miről is van szó. Az biztos, hogy ezek után másképpen nézel Mádai Vivienre a reggeli Mokkában is:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top