TV-sztárok

Nyártól a TV2-nél forgathat Gundel Takács Gábor

Ha nektek is hiányzik Gundel Takács Gábor a képernyőről, akkor van egy jó hírünk. Úgy tudni, nem sokat kell már várni a visszatérésére, ráadásul egy régi kedvenc műsorában láthatjuk őt újra.

A Bors már a hónap elején is rebesgette, hogy Gundel Takács Gábor visszatérhet a TV2-höz, az információ bár még nem teljesen, de megerősödni látszik. Állítólag a csatorna újra műsorra tűzi Gundel Takács Gábor egykori műsorát, az Áll az alkut.

“Ez megfelel a valóságnak, megerősítem, hogy én is egyike vagyok azoknak, akiket megkerestek. Igen, velem is tárgyaltak, de még nincs mit bejelenteni. Ha lesz mit, akkor természetesen ezt megtesszük” – mondta a lapnak három hete a műsorvezető. A lap forrásai szerint azóta megtörtént a megállapodás. “Gundi jó szakember, népszerű, az Áll az alku vele sikerműsor volt, és az is lesz, mert megszületett a megállapodás. Ha­marosan aláírják a szerződést is. Feltételezem, nyáron elkezdődik a forgatás, mert az Áll az alkut ősztől műsorra tűzik” – mondta el egy neve elhallgatását kérő személy.

A TV2 sajtóosztálya a lap megkeresésére csak annyit mondott, hogy korai még az őszi műsorokról beszélni

Emlékeztek még?

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top