TV-sztárok

Havas Henrik bármikor cserélne Áder Jánossal

Kisoroszi legújabb független képviselője már nagypolitikai álmokat dédelget. Havas Henrik átvállalná a köztársasági elnöki feladatokat szomszédjától, Áder Jánostól.

Nem volt az évszázad legizgalmasabb választása a hétvégi kisoroszi időközi, melyen az ezerlakosú település négytagú képviselő-testületet, illetve polgármestert választott, miután az előző vezetés feloszlatta magát az év elején. Jó lokálpatriótaként Havas Henrik is elindult a választáson, és magabiztosan besöpört 253 szavazatot annak ellenére, hogy úgymond nem vitte túlzásba a kampányt. “Sehogy nem készülök, nem kampányolok. A többi jelölt röplapját megnézem, de én nem készítettem. Úgy gondolom, hogy nekem már nem kell bemutatkoznom” – jelentette ki Havas határozottan a Blikknek.

Havas Henrik bármikor cserélne Áder Jánossal

A tévés azt is elmondta, Kuncze Gáborral jót viccelődtek a megválasztásán. “Valami olyasmit írt, hogy gratulál, és hogy egy remek kampány után ez egy csodás győzelem. Humoránál volt, persze én is, mert azt válaszoltam neki, hogy ez még csak az első lépés! Kisorosziban szomszédom Áder János köztársasági elnök, már többen kérték, hogy cseréljek vele. Lehet, hogy jobban járna velem Kisoroszi és az ország is.”

A Tanárúr egyelőre azonban nem siet a falu ügyeit a vállára venni. “Az első munkanapom még nem is tudom, mikor lesz. Hívtak már az önkormányzattól, hogy esküt kéne tenni, de ettől a héttől kezdve minden nap forgatok az ATV-ben, sőt a munka miatt eleve csak minden második hetem lesz szabad” – mondta Havas Henrik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top