TV-sztárok

Erős Antónia: tilos hazudni, hamisítani

Erős Antónia, az RTL Klub híradósa őszintén beszélt a magyar újságírás helyzetéről és a cukorbetegségéről is.

A Borsnak adott interjút Erős Antónia. Az RTL Klub híradóját 19 éve vezető újságíró beszélt arról, hogy szerinte a klasszikus híradózást ma Magyarországon lábbal tiporják. “Elkeserítő a klasszikus újságírás helyzete, és erről nem csak az újságírók tehetnek” – jegyezte meg, hozzátéve, hogy fel sem merül benne, hogy olyan hírt olvasson fel, ami nem igaz. “Egy hírműsorban nem lehet kommentálni, és tilos hazudni, hamisítani.” 

Antónia 22 éve cukorbeteg, mint mondja, folyamatosan jár szűrővizsgálatokra, így tudja megelőzni a súlyos szövődményeket. Arra is felhívta ugyanakkor a figyelmet, hogy a cukorbeteg magyar gyerekek 15 százaléka 2-es típusú cukorbeteg, vagyis az életmódja áldozata.

Alapítványánál, az Egy csepp figyelemnél épp ezért most megrajzoltak egy betegutat, amely a megfelelő kezeléshez vezet, így mindenkinek látható lesz, mit kell tennie azért, hogy eljusson a diabetológus szakorvoshoz, aki kiválasztja a beteg számára megfelelő kezelést – mondta a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top