TV-sztárok

Besokallt a celebektől a GVH

Vizsgálatot indított a GVH. A versenyhivatal szerint ugyanis túl sok bújtatott reklámot posztolnak a közösségi oldalakon a magyar celebek.

A Gazdasági Versenyhivatal szabályozni akarja a közösségi média legnagyobb sztárjainak működését – értesült a Blikk.

A több százezer rajongót elérő hírességek ugyanis olyan tömegekre vannak hatással, mint a legnagyobb televízió- vagy rádiócsatornák, ezáltal megtalálják őket a cégek is, hogy egy-egy poszttal népszerűsítsék termékeiket, amiért természetesen fizetnek.

A GVH tiszta feltételeket akar, azt, hogy mindenki betartsa a szabályokat. Ezek közé tartozik például, hogy nincs helye bújtatott reklámnak, egyértelművé kell tenni, ha szponzorált tartalmat posztol a celeb.

 

Most tudtok rendelni ilyen izesitett vizes palackot az oldalamon ❤️❤️❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

A bulvárlap úgy tudja, több tucat híresség esetében vizsgálódik a versenyhivatal, köztük Kasza Tibort is megkeresték.

 

#lovemornings #oriflame #ambassador #beautyandhealth #natural #beautyambassador

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ti várjátok már a nyarat? Én már alig várom, hogy újra pihenhessek majd egy keveset, de természetesen a csodás körmök akkor sem maradhatnak majd el! ???? Ezért viszem mindig magammal a kedvenc Diamond Nails Alap Induló Készletemet, melynek segítségével bárhol percek alatt ilyen gyönyörűséges körmöket varázsolhatok! ❤ (A köröm színkódja az XP-5-ös one step géllakk)???? Ne feledjétek, hogy a #diamondnails hashtag játéka ebben a hónapban is folytatódik: #DNmajusiesoaranyater az ehavi hashtagünk???? A játék részleteiről bővebben a @diamondnails_hu kezdőoldalán lévő linkre kattintva tudhattok meg többet! Színekre fel! ✌????????❤ #DNgyemantnyaklanc #DN4C #DNkezdokeszlet /szponzorált bejegyzés/

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top