nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Nehezebb lett Tóth Vera élete, amióta lefogyott

Nehezebb lett Tóth Vera élete, amióta lefogyott

Tóth Vera maga sem hitte volna, hogy lesz, ami nehezebb lesz a fogyása után, arra pedig végképp nem számított, hogy pont az ismerkedés.
NLCafé
f Ajánlom

Tóth Vera gyomor-bypass műtétje óta végre igazán csinos nőnek érezheti magát. A csavar a történetben az, hogy miközben virág módjára bontakozik ki, a férfiak egyre kevésbé veszik a bátorságot, hogy közel merészkedjenek hozzá.

“Azt látom, hogy minél szebb egy nő, annál jobban félnek tőle a pasik. Egyre inkább érzem a férfiakban a távolságtartást. Nem tudják, hogy hogy jöjjenek oda hozzám, miként szólítsanak meg, nem tudják, hogy adják a tudtomra, hogy szépnek tartanak vagy kedvelnek, gyakran zavarba jönnek. Ezt nemcsak akkor érzem, amikor valaki randira szeretne elhívni, hanem gyakran egy teljesen hétköznapi, tét nélküli szituá­cióban is. Különös ez, mivel jó eséllyel indul nálam bárki, aki ismerkedni szeretne – nem feltétlen azért, mert be akarok pasizni, de nyitott vagyok az emberekre, az új barátokra”  mondta el a Borsnak Tóth Vera, aki azt is bevallotta, hogy  a párkapcsolat témakör most nemigen érdekli, inkább magával szeretne foglalkozni.

Nehezebb lett Tóth Vera élete, amióta lefogyott

 

 

Megosztás Facebookon