TV-sztárok

Nagyra nőtt Patrick Dempsey kamaszlánya

A Grace klinika dokija már túl van az ötvenen, kamaszlánya pedig idén lett tizenöt éves. Patrick Dempsey meg is jegyezte egy interjúban, hogy már most retteg a hamarosan érkező udvarlóktól.

Régen láttuk a Grace klinika és a Bridget Jones sztárját, Patrick Dempsey-t. A színészről két napja készültek friss fotók, amikor vásárolni indult Los Angelesben a lányával. Patrick Dempsey egyetlen lánya, a 15 éves Tallulah hatalmasra nőtt az elmúlt hónapokban. Láthatóan sokkal kiegyensúlyozottabb is, mióta kiderült, hogy az 51 éves Dempsey és sminkes felesége lefújta a válást.

fotó: Northfoto
Apa és lánya összeöltöztek. fotó: Northfoto

Patrick Dempsey-t legközelebb a Bűbáj második részében láthatjuk a moziban, de egy új sorozaton is dolgozik, amely várhatóan ősszel debütál a tévékben.

fotó: Northfoto
fotó: Northfoto

Patrick Dempsey-nek és feleségének összesen három gyermeke van. Tallulah mellett két fiú is tagja a családnak: a 10 éves Darby és ikertestvére, Sullivan. Őket idén februárban láttuk.

fotó: Northfoto
fotó: Northfoto

A színész az egész családját elvitte 2016-ban a Bridget Jones 3. részének bemutatójára. Bár korábban Patrick Dempsey és neje különköltöztek, és nyilatkozták is, hogy a válás mellett döntöttek, az asszony visszafogadta férjét. Arról, hogy hogyan hozták rendbe a házasságukat Patrick Dempsey így beszélt: “Mindenért meg kell dolgozni, és nem lehet mindent akarni, bizonyos dolgokat muszáj feláldozni, hogy mindannyian boldogok legyünk.”

fotó: Profimedia
fotó: Profimedia

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top