TV-sztárok

Pécsi Ildikó a Pártos Csillával folyó peréről: Nincs visszaút

Pécsi Ildikó hajthatatlan, elmondja, hogy miért nem vet véget az egykori menyével, Pártos Csillával folyó pereskedésnek, minek köszönhetően az unokáját sem látja eleget.

Jó ideje tart már Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pereskedése, a Pártos és Pécsi fia válása utáni gyerektartás miatt. Pártos Csilla szerint volt férjének havi 115 ezer forintot kéne fizetnie, de eközben csak 20 ezret ad, és ezért már 4 millióra rúg a tartozása. Pártos ügyvédje a Story magazinnak elmondta, hogy a bíróság az alapján határozta meg az összeget, hogy Szűcs Csaba saját bevallása szerint az édesanyjától kapott támogatásból él.
A per során már arról is volt szó, hogy Pécsi Ildikó ki akarta lakoltatni volt menyét abból a családi házból, amiben Pártos 20 éve él, és ami a válás előtt Szűcs nevén volt, csak később írták a tulajdonjogot Pártosra. 
Sokak szerint érthetetlen, hogy miért megy ez a huzavona, amit 4 millió forinttal meg lehetne oldani. A Story megkereste a színművésznőt, aki közölte, hogy pontosan tudja, hogy mennyit vesztett már ebben a háborúban, és hogy ezalatt nem az anyagiakat érti. “Nemrég egy asszony megállított, és megkérdezte, miért ragaszkodom ennyire az értékeimhez. Mit felehetnék? Persze, hogy ragaszkodom ahhoz, amit  a szüleimtől kaptam, és amiért 18 éves koromtól megdolgoztam. Innen már nincs visszaút!” – hangsúlyozta Pécsi Ildikó, és ebből kiderül, hogy ennek a harcnak még nincs vége, a pereskedés folytatódik. További részletek az e heti Story magazinban.

Pécsi Ildikó a Pártos Csillával folyó peréről: Nincs visszaút

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top