TV-sztárok

Házasság első látásra: ők szexeltek először, pedig nem fogadtunk volna rájuk

Megtört a jég Lilian és Balázs között, akik mindent megtesznek, hogy házasságuk működjön. Házasság első látásra.

Amióta fordult a kocka, a Házasság első látásra párja, Balázs és Lilian tényleg úgy viselkednek, mint egy átlagos pár az ismerkedéskor. Bár a nászúton történtek után temettük Lilianék házasságát, látható, hogy a nő mindent megtesz a kapcsolatért. Egy hónapnyi szabadságot kivéve igyekszik minél több időt férjével tölteni, ezért ismét Ajka felé vette az irányt.

“A hétvége, ami mögöttünk van, abszolút felborította a gondolataimat. Egyik pillanatról a másikra megváltozott közöttünk a kapcsolat, pozitív irányba” – vallott érzéseiről Lilian, akit Balázs már a vonatállomáson várt.

Házasság első látásra

“Örültem neki, mikor megláttam a vasútállomáson. Adtunk egymásnak egy puszit, tényleg fejlődik a kapcsolatunk. Egyre közelebb kerülünk egymáshoz” – lelkendezett Balázs, akinek még ennél is közelebb sikerült kerülnie Lilianhoz. A páros az este folyamán egy bálban kötött ki Balázs hatalmas baráti társaságával, és Lilian bizony nem fogta vissza magát.

“Egyre jobb volt a buli, egyre többet táncoltunk kettesben. Úgy vettem észre, hogy a feleségem nagyon nyomul rám. Ennek a vége az lett, hogy a táncparkett kellős közepén vad csókolózásba kezdtünk” – mesélte Balázs, akihez hasonlóan felesége is úgy érezte, mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk ezzel a csókcsatával.

Házasság első látásra

“Ezzel a csókkal léptünk egymás felé egy lépést. Az éjszaka majd alakul, ahogy alakulnia kell” – fogalmazott sejtelmesen Lilian. Az éjszaka pedig alakult is, méghozzá nem akárhogy, Lilian és Balázs között ugyanis több is történt. “Hazaérkezésünk után ugyancsak egymásnak estünk, és megtörtént közöttünk az első szex” – mondta Balázs. Hogy milyen volt a páros együttléte, kiderül a Házasság első látásra mai adásából. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top