TV-sztárok

Házasság első látásra: az ágyban Robi nagyon meggyőző lehet

Megváltozott Kinga hozzáállása Robihoz, és bár a Házasság első látásra szereplői közül eddig nekik nem adtunk sok esélyt, most reménykedni kezdtünk.

Igazi úriemberként viselkedett Robi, a Házasság első látásra friss férje. Bár elmondása szerint elég nehéz volt visszafognia magát, de nem engedett a kísértésnek. Pedig az átmulatott éjszaka után, igencsak egymásra hangolódtak feleségével, Kingával és végül egy ágyban kötöttek ki, és az újdonsült feleség egyértelművé tette, mire vágyik.

“Egymásnak estünk. Kinga azt mondta nekem, hogy valószínűleg szexelni is fogunk” – kezdte a történtek felidézést Robi, aki nemet mondott a lány ajánlatára, pedig a Házasság első látásra kezdetekor is elmondta, ő mindent megtesz azért, hogy ez a házasság valódi legyen Kingával.

“Mondtam neki, hogy szexelni biztos nem fogunk. Egyrészről, ha úgy vesszük, tisztábban láttam a dolgokat, másrészről nincs nálunk semmi, amivel védekezni tudunk. Én vigyázok rá, inkább magamtól megtagadom. Maradtunk annál, hogy csókolóztunk ötször-hatszor-hétszer aztán elaludtunk” – vállalta fel férfi, aki bár nem élt a lehetőséggel, a történtek nem okoztak törést Kingával való kapcsolatában, aki már nem a válásra fókuszált.

Házasság első látásra: az ágyban Robi nagyon meggyőző lehet

“Most már sokkal kiegyensúlyozottabb tudok lenni Robi mellett. Ha nem tetszik valami, azokat elengedem. Már nem akarom olyan görcsösen eltaszítani, hanem csak hogy normálisan éljünk egymás mellett” – árulta el Kinga másnap a benne dúló érzéseket, noha az előzetesből azt sejtjük, jól tippeltek azok, akik a Házasság első látásra párjának nem látják a közös jövőjét. De hogy tulajdonképpen mi történik, és hogyan alakul ez a házasság, a mai műsorban már kiderül. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top