TV-sztárok

Exek az édenben: balhé után VÁRATLAN KISZAVAZÁS

Balhé van Balin, Exek Norbi nekiment Exek Tamásnak, és majdhogynem ütésváltás lett a vége. A szerdai adás váratlan fordulatot hoz, Bódi Sylvi szigorúbb, mint valaha.

Nyilván senki nem gondolta, hogy ha 6-8-10 embert összezárnak egy villába azért, hogy részt vegyenek egy párkereső realityben, akkor nem lesz előbb vagy utóbb erős balhé. Ez még nem előbb, és nem utóbb, az Exek az édenben nagyjából félidőnél jár, és az első fiú beköltözők közül kettő, azaz Exek Norbi és Exek Tamás között elég feszes lett a hangulat – pedig múlt héten még a medence mellett tárgyalták meg, hogy micsoda frankó barátság van kettejük között. 
Azóta viszont változott a helyzet, Exek Norbi úgy gondolja, hogy Exek Tamás nem korrekt (mintha ez nem lenne megengedett egy játékban, ahol pénzért tiporják el egymást), és “két lyukra játszik”. Tamás meg is jegyzi, hogy naná, mivel Exek Bernit szereti, Exek Franciskához pedig vonzódik

Itt még csak a szóváltás megy, aztán jön a vacsora, ahol a két fiú megint egymásnak feszül, és nagyjából két dolog miatt nem csapnak össze. Az egyik, hogy közéjük áll a meztelen fotósorozattal jelentkező Exek Zsuzsi, a másik, hogy Norbi rájön, hogy ha rácsap egyet Tamásra, akkor kizárják. Ezt el is mondja a kamerának. 

A villában most éppen tíz játékos van, Exek Csaba után beköltözött Exek Geri exe, Exek Barbi. A társaságot levitték a partra játszani, éppen vígan röplabdáztak, amikor megjelent ott Bódi Sylvi, belefújt a sípba, és megkérdezte, hogy “jól érzitek magatokat?”, majd biztosította őket arról, hogy ez hamarosan megváltozik. Szerda este váratlan fordulat lesz a játékban, egyelőre ennyit tudunk. 

UPDATE 1: mint azt a VIASAT3-tól megtudtuk, ma este 21:30 után váratlan kiaszavazás lesz, amiről mit sem sejtenek a játékosok.

UPDATE 2: Exek Geri repült. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top