TV-sztárok

Ezért borult ki élő adásban Erdei Zsolt

Kivételesen rossz nap volt Erdei Zsolt számára a múlt vasárnap. Megviselte az anyák napi produkció, és az elmúlt hetek feszültségei is előjöttek. Élő adásban sírta el magát.

Erdei Zsoltot nagyon megviselte az anyák napja, hiszen alig másfél éve vesztette el szeretett édesanyját, Gizellát, akinek ráadásul éppen aznap lett volna a névnapja is. A Nagy Duett közös produkciójában Madár nem tudta visszatartani a könnyeit.

“Érzékeny ember vagyok, eléggé át tudom élni az érzelmeket. Rossz nap volt az számomra, nem is tudom, hogy sikerült legalább ennyire összeszednem magam, hogy színpadra állhassak” – vallotta be a világbajnok bokszoló. Nem rejtette véka alá, hogy az elmúlt időszak feszültsége is kijött rajta. “Az egy dolog, hogy hétről hétre bizonyítanom kell A Nagy Duettben, ám közben szövetségi elnökként is meg kell felelnem, nem is beszélve a családról. A párom már a hetedik hónapban van, szüksége lenne rám, de én annyira el vagyok havazva, hogy reggel hétkor eljövök otthonról, és csak este érek haza. Alig tudok segíteni neki, pedig a hároméves lányunk, Gréti mostanában dackorszakát éli, így szegény Rékának alaposan fel van adva a lecke, egyedül kell megbirkóznia ezzel, emiatt lelkiismeret-furdalásom is van” – mondta a Blikknek Erdei Zsolt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top