TV-sztárok

Stohl András elmondja, hogyan lehet felállni a padlóról

Stohl András multicégeknek tart előadást a tapasztalatairól. Kötetlen beszélgetések formájában osztja meg, hogyan lehet kikecmeregni a gödörből, amibe az ember a saját hibájából került.

Nagyvállalatoknál ad életvezetési tanácsokat Stohl András . A színész már korábban is tartott előadásokat drogprevenciós témában, most azonban arról osztja meg tapasztalatait, hogyan lehet egy félresiklott életet újra helyrehozni.

“Egy nagyvállalat vezetője kért fel, hogy tartsak előadásokat multicégeknél. Kettőn vagyok túl, arról beszélgetünk, hogyan lehet felállni a padlóról s kikecmeregni abból a gödörből, amelybe az ember saját magát belekényszerítette. A példámmal szeretném megelőzni, hogy mások hasonló szituációba kerüljenek. Az emberek nagyjából ismerik az élettörténetemet, de ilyenkor közvetlenül, személyesebb formában tehetik fel a kérdéseiket, amelyekre őszintén válaszolok. Egy-egy ilyen előadás kapcsán közelebb kerülhetnek hozzám, s az élethelyzeteimből tanulhatnak. Bár a drogprevenciós előadások után sokan rám sütötték, hogy drogos vagyok, megbékéltem ezzel. Ez a két előadás jó volt arra, hogy átgondoljam újra az elmúlt ötven évem. Elmerengtem, hányszor estem bele a saját magam által ásott gödörbe, s hogyan álltam talpra. Arra jöttem rá, ön­magunkra kell figyelnünk, és akkor elérhetjük a boldogságot” – árulta el Stohl András a Blikknek.

Stohl András elmondja, hogyan lehet felállni a padlóról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top