TV-sztárok

Emilio és Tina bemutatják új otthonukat

Még azoktól a sztárpároktól is ritka, hogy beengedjék a kamerát az otthonukba, akik erősen a nyilvánosság előtt élik az életüket, de Emilio és Jellinek Tina nem ezt a csoportot erősítik. Ők beengedték a kamerát.

Mióta az Édes életben feltűntek, és Emilio a Nagy Duettben is szerepel, Jellinek Tina és párja egyre többet mozog a kamerák előtt, rajongóiknak ezért nem volt újdonság, hogy el akarnak költözni Bangó Margit mellől, és egy saját házban szeretnének élni. A ház egy évig épült, és egy keveset már láthattunk belőle, amikor Emilio hónapokkal ezelőtt ruhástul bevágta magát a fürdőszobában álló kádba, és kifejtette, hogy akar egy tévét a helyiségbe, mert így még akkor is kapcsolgathatna, amikor fürdés közben eszi a marhapörköltet. 
A ház elkészült, és a TV2 Otthontérkép című műsorában be is mutatták. 

Tükröm, tükröm

“Hát ez nagyon új, annyira új, hogy még szinte el sem hisszük” – mondja Tina a konyhabútor előtt állva. Emilio kifejti, hogy tényleg az, még a fólia is rajta van, majd hozzáteszik, hogy lassan a finisben vannak, és beköltözhetnek a házba.

Emilio megjegyzi, hogy Tinával együtt döntöttek mindenről, a konyha, a falak színéről, és örül, hogy nem stresszeltek az építkezés közepette, a gyerekeknek például azt is hagyták, hogy bútort válasszanak. Az alábbi videóból az is kiderül, hogy Tina szerint Emilio azért akart nagy tükröt, mert szereti nézegetni magát, de közben olyan kellett, amibe bele is fér széltében, hosszában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top