TV-sztárok

Németh Kristóf élete nem várt fordulatot vett

Nem kezdődött úgy az év Németh Kristóf számára, ahogyan szerette volna. A színész tavaly júniusban kényszerből kezdett szakmailag új életet, otthagyta a Játékszín igazgatói posztját, és elhatározta, új színházat alapít, a magánéletben kedvesével, Judittal az oldalán megvalósítja az álmait. De nem minden sült el úgy, ahogy tervezte – írja a Bors.

Németh Kristófnak csúszott a nagy álma, a rengeteg munka miatt csúszott a színház alapítása, időközben pedig a magánélete is összeomlott, szakított kedvesével – írja a Bors.

“Be kell vallanom, valóban nem így terveztem. Tudni kell, hogy egy színház alapítása egy-másfél éves előkészületet igényel, szükség van az anyagi és a társulati háttér létrehozására, nem is beszélve a játszóhelyről. Az első két akadályt sikeresen vettem, a harmadik ügyében pedig komoly tárgyalások folynak, nemsokára megszülethet az a megoldás, amelyet megálmodtam magamnak… Azt azonban el kell mondanom, hogy az egésszel eleve már csak idén tudtam érdemben foglalkozni, a tavalyi év második fele ugyanis nagyon sűrű volt, mindennap próbáltam vagy előadásaim voltak. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy augusztus végétől december végéig hány szabadnapom volt” – mondta Németh Kristóf, akinek magánéletében is komoly változás következett be.

“Nem várt csodálatos ajándék volt az életemben Judit, hálás vagyok, hogy egy évet együtt élhettünk, és azt is elfogadom, hogy ez a szerelem kihűlt benne. Átmentem az ilyenkor szokásos fázisokon, tagadtam, majd küzdöttem, de már beláttam, hogy ezen nem lehet változtatni. Nehéz, de azt is tudom, hogy ez a szakítás nem tragédia – mondta Németh Kristóf.

Németh Kristóf élete nem várt fordulatot vett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top