TV-sztárok

Kiderült Oláh Gergő betegsége

Az élő adás nincs tekintettel az ember egészségi állapotára. Ezt megtapasztalhatta vasárnap Oláh Gergő is, aki súlyos betegen állt a Nagy Duett színpadára.

Oláh Gergő már veterán tévésnek számít, úgyhogy tudja, ha elindul az adás, ott nincs megállás. A tavalyi Dal egyszer már nehéz helyzet elé állította: akkor egy táncost vesztettek el az utolsó pillanatban. “Bevallom, először sokkot kaptam, hiszen hosszú heteken keresztül próbáltunk, hogy minden egyes lépés a helyén legyen, és minden egyes mozdulat be legyen gyakorolva. Volt egy kis ijedtség a stábunkban, de aztán vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, megoldjuk” –mesélte Gergő.

Most azonban fordult a kocka, és ő dőlt ki majdnem a sorból. “Hajnalban még a hideg rázott, vacogtam a negyven fokot meghaladó, magas láztól. Azonban mindent meg kellett tennem, hiszen ez az este nemcsak rólam szólt, de Zimány Lindáról is, aki nagyon készült erre a produkcióra” – mondta a Blikknek Gergő. A láza végül csillapodott, a produkció idejére már “csak” 39 fokos volt.

Gergő és párja három kisgyereket nevelnek, valaki ezért szinte mindig beteg otthon. Az énekesnek ideje sem lesz kipihennie a betegségét, a jövő heti műsorra ugyanis már most gőzerővel próbálnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top