nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Szexi táncot lejtettek Istenes Bencének

Szexi táncot lejtettek Istenes Bencének

Olyat láthatnak ma este az Istenes Bence rajongók az RTL Klubon, amit csak igen ritkán lehet megfigyelni a tévék képernyőjén: Istenes Bence táncol. Mármint ha azt a kis illegést-billegést lehet táncnak nevezni, amit a Hagyjál főzni ma esti adásában ad elő.
NLCafé
f Ajánlom

Felforrósodik a hangulat ma este a Hagyjál főzni! konyhájában, az egyik versenyző édesanyja ugyanis hastáncra oktatja a műsorvezetőt, Istenes Bencét.

“Rázd a csípőd” – utasítja Évi Bencét, aki engedelmesen el is kezdi riszálni magát. Oktatója azonban egyből tovább pörgeti a tananyagot: a vállat is bevonja a mozdulatsorba. S mivel látja, hogy

Bencének tetszik az, amit csinál,

egyszemélyes előadásba kezd és szexi táncot lejt Bencének.

“Fejezzétek már be!” – könyörög a konyhában hagyott Évike, aki egyébként annak idején Alekosz szívét próbálta meghódítani az RTL Klub műsorán.

“Hogy ha anyát dicsérik, és produkálhatja magát,

akkor gyakorlatilag neki megáll a világ. Ha tízből tíz férfiszempár rá szegeződik, akkor él csak igazán” – kommentálja anyukája egyszemélyes előadását a lánya.

Istenes Bencét

nem először próbálják megtanítani táncolni,

miközben épp a Hagyjál főzni című műsort vezeti. Lehet, hogy legközelebb már egy táncos műsorban láthatjuk viszont Csoboth Adél kedvesét?

Megosztás Facebookon