TV-sztárok

Gaál Noémi rádiósnak állt

A TV2 korábbi időjósa tizenkilenc év után hagyta ott a csatornát. Gaál Noémi nem tétlenkedett az utóbbi három hónapban, tegnap reggel pedig már a Sláger FM-ben vette fel a munkát.

Méltatlan körülmények között távozott Gaál Noémi a TV2-től tavaly karácsony előtt. Próbálta magát erősnek mutatni, miközben elköszönt a kollégáitól, ám az épületet már kisírt szemmel hagyta el. Egy informátor azt mondta, “az fájt neki a legjobban, hogy nem búcsúzhatott el méltó módon a nézőktől”.

Ilyen előzmények után Noémi persze lámpalázas volt a tegnapi Sláger FM-szereplése előtt. “Nagyon izgultam. Azért három hónap kihagyás után újra visszatérni a reflektorfénybe, nos, az nem kis dolog. Hiányzott a pörgés, valamint az is, hogy érezzem, ahogy megemelkedik az adrenalinszint a szervezetemben” – mesélte a Blikknek. “Bár eddig is képben voltam az időjárást illetően, jó érzés volt ismét készülni reggel. Még szöveget is írtam magamnak, aztán élő adásban úgy döntöttem, hogy inkább improvizálok, az jobban is sikerült. Bár nagyon élveztem ezt a kalandot, nem tagadom, jócskán kivett belőlem.”

Gaál Noémi nem tartja kizártnak, hogy a jövőben rádiós legyen, de egyelőre tévés karrierjét próbálja egyengetni. Az elmúlt hónapokban több csatornával is tárgyalt, és jó eséllyel hamarosan újra képernyőn láthatjuk.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top