TV-sztárok

Zalatnay Sarolta filmen látná viszont életét

Szívesen szerepelne az ötvenöt éves pályafutását bemutató zenés nagyjátékfilmben Zalatnay Sarolta. Bár már tíz éve meg szeretné valósítani a projektet, az egyelőre csak terv marad.

Zalatnay Sarolta mozgalmas karrierjét vinné vászonra, mesélte az énekesnő a Mokkában. A film egyelőre a tervezés fázisában van, a legnagyobb probléma a szponzor felkutatása. Viszont Zalatnay “soha többé nem nyúl pénzhez az ominózus eset óta”, utalt húsz évvel ezelőtti börtönbüntetésére.

A Zalatnay-film mindent érintene a zenétől kezdve a rendszerváltásig. “Kelet-Európa nagy sztárjai voltunk, mi voltunk a nyugat a keletnek” – mondja Cini, aki biztos benne, hogy a filmet legalább annyian megnéznék, mint a Made in Hungáriát, hiszen “a világ összes magyarjához szólna”. Rendezőnek Koltai Gábort vagy Sas Tamást tudná elképzelni, “mert jól ismerik a kort, és csodálatosak”, mondta Zalatnay.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top