TV-sztárok

Véget ért Németh Kristóf kapcsolata

Németh Kristófot másfél év után elhagyta szerelme. Pedig nemrég még úgy volt, összeházasodnak az Operettszínház táncosaként dolgozó Judittal.

A Bors megtudta: véget ért a szerelem Németh Kristóf és kedvese, Judit között. “Pár napja született meg a döntés, hogy szétválnak az útjaink. Egy ideje már küzdöttünk a kapcsolatunk újraépítéséért, úgy tűnik, mostanra fogyott el az erő” – mondta a színész a lapnak.

Judittal az Operettszínházban ismerkedtek meg, a Fame című darabban továbbra is együtt játszanak.

Úgy tudni, Judit kezdeményezte a szakítást, pedig fél éve még az esküvőt tervezgették. Kristófot persze megviselte a döntés. “Hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam már jobb passzban is az életemben, de bízom abban, hogy a munkaterápiám hatásos, és hamarosan túl leszek ezen az időszakon. Belevetettem magam a munkámba, gőzerővel dolgozom azon, hogy a barátokkal alapított magánszínházunk mihamarabb kinyissa a kaput. A családom, a barátaim mellettem állnak, és minden szabad percemet a fiammal, Lócival töltöm” – nyilatkozta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top