TV-sztárok

Műsorvezetőként folytathatja Kiss Ramóna

16 év után távozik a Barátok köztből a Zsófit alakító Kiss Ramóna. Ám nem biztos, hogy messzire megy, még az is lehet, hogy az RTL Klubnál marad.

Tegnap sírva jelentette be a Fókuszban Kiss Ramóna, hogy távozik a Barátok köztből. Úgy érzi, 16 évnyi napi sorozatozás után itt az ideje, hogy új kihívások elé nézzen. Mint elmondta, nem tűnik el a reflektorfényből, hiszen a színházi szerepei megmaradnak, sőt új darabokban is szerepel majd, nagyobb hangsúlyt kap az életében ez a terület.

Rozgonyi Ádám, a Barátok közt producere elmondta, úgy írták ki Zsófit a sorozatból, hogy bármikor visszatérhet. “Zsófi elmegy a történetből. Olyan módon megy el, ami reményeink szerint érdekli majd a nézőt, sőt reményeink szerint a néző egyet is ért azokkal a motivációkkal, amelyek őt kiviszik, és nyilván úgy csináltuk meg, hogy a karakter visszaírható legyen szinte bármikor” – mondta.

A Bors közben azt rebesgeti, hogy Kiss Ramóna talán nem is megy el ez RTL Klubtól, hanem műsorvezetőként folytathatja. A csatornánál felfigyeltek arra, milyen remekül helytáll más műsorokban. A lap úgy tudja, műsorvezető lesz, akár egy nagyszabású show-műsort is rábízhatnak.

Műsorvezetőként folytathatja Kiss Ramóna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top