TV-sztárok

100 millió a tét: Czeizel családja és szeretője békét köt

A genetikus családja eddig mélyen hallgatott az örökség körüli vitáról, ugyanis Czeizel Endre hagyatéki eljárása a mai napig nem zárult le. A genetikus legidősebb fia, Gábor mesélt a Story magazinnak a jelenlegi helyzetről.

Czeizel Endre szeretője, Dóra tavaly szemlét kért a hagyaték felmérésére, mert nem bízott abban, hogy két gyerekük megkapja a genetikus családjától, ami az asszony szerint jár nekik. A családi konfliktust az okozta, hogy Czeizel két kisgyerekének anyja 100 milliós örökségigénnyel állt elő a közjegyzőnél. 

Bár Czeizel Endre úgy érezte, rendezte a hagyatékát, most a Story magazinnak a legidősebb fia, Gábor tiszta vizet öntött a pohárba. “Nem az anyagi vagyont osztotta, szorozta. Bármilyen furcsán hangzik is, ez számára sosem volt fontos.”

Gábor méltatlannak tartja az örökség körüli harcot, és elmondta: a család a józan észt és Czeizel szellemiségét figyelembe véve peren kívül, a legnagyobb békességben szeretne megegyezni. Részletek a Storyban.

100 millió a tét: Czeizel családja és a szeretője békét köt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top