TV-sztárok

Zimány Linda és Kedves Ferenc szakítottak

Kapcsolatuk még 2015 decemberében indult, és úgy tűnik, eddig tartott. Zimány Linda közleményben mondta el a szakítást.

“Még nem került sor lánykérésre, de ha egyszer felteszi nekem a nagy kérdést, igent fogok mondani… ennél harmonikusabb kapcsolatban még nem éltem senkivel”nyilatkozta 2016 júliusában Zimány Lind,a Hot! magazinnak, amikor arról kérdezték, hogy hozzámenne-e Kedves Ferenc üzletemberhez. 

Zimány Linda és Kedves Ferenc szakítottak

A lánykérés eddig elmaradt, a Life.hu pedig arról értesült, hogy az ügyvédbojtárként dolgozó Zimány és Kedves szakítottak, a drámát pedig maga Zimány erősítette meg nekik egy közleményben. Ez az: 

A hír igaz, valóban különváltak útjaink Ferivel. Az utóbbi időben az érzéseink egymás iránt megváltoztak, a barátság viszont megmaradt, éppen ezért tudtunk felnőtt emberek módjára, intelligens módon különválni. Egyelőre ezt láttuk megoldásnak, de azt nem tudjuk, hogy mit hoz még a jövő… Éppen ezért kérem a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben kérésünket: a továbbiakban nem szeretnénk a magánéletünkről nyilatkozni.

Zimány Linda

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top