TV-sztárok

Sztárműsorok térnek vissza az RTL Klubra

Visszatér az RTL Klub képernyőjére a Gyertek át! és Playback Párbaj is, a népszerű műsorokat március 3-tól láthatják a nézők a csatornán.

Vadonatúj évaddal, sok különkiadással tér vissza az RTL KLubra Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át!, illetve a Szabó Zsófi és Gáspár Laci vezette Playback Párbaj. A március harmadikán jelentkező műsorok a csatornán eddig nem látott részekkel szórakoztatnak.

A Playback Párbajban az RTL Klubon eddig még nem látott részekben Gubik Petra színésznő Oláh Gergővel, a 2012-es X-Faktor győztesével csap majd össze, Horváth Éva, egykori szépségkirálynő pedig az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplőjével, Lalival méri össze tudását. A BeleValóVilág műsorvezető-párosa, Győzike és Aurelio is együtt tátognak, és színpadra lép a Való Világ 8 műsorvezetője, Nádai Anikó, aki Kovács Dórival, az X-Faktor backstage riporterével versenyez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top