TV-sztárok

Han Solo majdnem tömegszerencsétlenségbe keveredett

Harrison Ford magánrepülőgépe majdnem összeütközött egy utasszállítóval; a hollywoodi filmcsillag a leszállópályát keresve került veszélyesen közel egy Boeinghoz egy kaliforniai repülőtéren – olvasható több helyi lapban.

Harrison Ford az Orange megyei John Wayne repülőtéren egymotoros Aviat Husky gépével a leszállópályát keresve tévedésből a gurulópályán ért földet hétfőn  számoltak be az incidensről a keddi amerikai lapok.

A Csillagok háborújában Han Solót alakító 74 éves színész a manőver közben elrepült az American Airlines gépe fölött, melynek fedélzetén 110 utas és hattagú személyzet tartózkodott az NBC tudósítása alapján.

A légi irányítók felvételein hallatszik, amint Ford kérdezi: “Szándékos, hogy ez a repülőgép alattam van?”

Han Solo majdnem tömegszerencsétlenségbe keveredett

A szövetségi repülésügyi hatóság (FAA) nem tudja, milyen közel került egymáshoz a két repülő, vizsgálják az esetet  számolt be a CBS.

Nem ez az első alkalom, hogy “Han Solo”, aki egyébként szenvedélyes és tapasztalt hobbipilóta, bajba került a levegőben. A filmsztár 2015-ben súlyosan megsérült, amikor gépe motorja leállt, és egy Santa Monica-i golfpályára zuhant.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top