TV-sztárok

Élete nőjét gyászolja Tom Cruise, Mary Lee South álmában halt meg

Tom Cruise élete legfontosabb nőjének nevezte minden interjúban Mary Lee South-t, és most a People magazin értesült róla: az asszony múlt héten elhunyt.

A legnehezebb időkben, legrosszabb perceiben is számíthatott a támogatására Tom Cruise, aki a veszteségét a nyilvánosság kizárásával szeretné feldolgozni. Mary Lee South nemcsak a színész édesanyja, de barátja, bizalmasa is volt, az övéknél szorosabb anya-fiú kapcsolat nemigen volt Hollywoodban. 

Tom Cruise gyászol, Mary Lee South álmában halt meg

“80 éves korában, békésen, álmában hunyt el Mary Lee South, akinek az elmúlt években számos egészségügyi problémája volt. A hétvégén a szcientológiai egyház szertartása szerint helyezték örök nyugalomra” – írta a People magazin. 

Az 54 éves színész testvérei, Lee Ann DeVette, Cass Mapother és Marian Henry mind részt vettek a temetésen, rajtuk kívül néhány családtag és a közeli barátok vehettek búcsút az asszonytól, olvasható a magazin exkluzív beszámolójában.

Tom Cruise mély gyászát nem kívánja megosztani a nyilvánossággal,  és bár a barátok szerint egy ideje már számítani lehetett arra, hogy a legrosszabb bekövetkezik, a színész végig bízott abban, hogy az édesanyja felépül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top