nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Végigcsajozzák a hetet Sebestyén Balázsék

Végigcsajozzák a hetet Sebestyén Balázsék

Alig győznek válogatni a nők között a Reggeli Show műsorvezetői, akik a Radio1 egyik hallgatójának, Attilának keresnek párt egész hétvégére.
NLCafé
f Ajánlom

Minden héten egy új partnernőt mutatnak be Attilának a Reggeli Show Valentin-napi játékán, aminek végén az egyik ismeretlen nővel töltheti a teljes hétvégét a szerencsés férfi. A Vakradni nevű játékban egy ismeretlen férfit hoznak össze egy ismeretlen nővel a Reggeli Show műsorvezetői: Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri

forrás: Radió 1
Forrás: Radió 1

Hétfőn reggel már kiderült, hogy a 27 éves Attila keresi a párját – egy teljes hétvégére. A nyertes pár férfi tagját Balázsék választották ki a jelentkezők közül, akinek a hét minden napján egy-egy hölgyet mutatnak majd be. Attila pénteken választhatja majd ki, kivel tölti a következő hétvégét egy miskolci szállodában, édes kettesben. A vakrandi szabályai szerint azonban sem Attila, sem a hölgyek nem mutatják meg az arcukat, hogy igazi legyen majd a meglepetés. 

A Rádió 1 műsorvezetői elárulták, többször is meghirdették már a Valentin-napi játékukat, de idén elképesztő mennyiségű jelentkezés érkezett, így nem lesz könnyű kiválasztani a szerencsés hölgyet. Balázs, Feri és Jani azonban hősiesen állják a sarat, és már az első két reggelen nagyon izgalmas és érdekes partnerekre találtak a hobbi-légtáncos, saját bevallása szerint is bevállalós Viki, valamint a kicsit visszafogottabb, cserfes Ildi személyében.  Péntekig még három nő mutatkozik be, a befutó személyére pedig csak a hét végén derül majd fény.

Megosztás Facebookon