TV-sztárok

9 fotó Kiss Ramóna új párjáról, Lékai Mátéról

Régóta ismerik egymást, barátként sok időt töltöttek együtt, de egy hónapja már szorosabb a kapcsolat Kiss Ramóna és Lékai Máté között. Alig várjuk az első közös képeket, mert biztosan jól mutatnak majd egymás mellett.

Kiss Ramónát nevezték már múzsának, a legszexisebb színésznőnek, dívának, lényegében, ahogy hétköznap mondanánk: jó csajnak. Éppen ezért értetlenkedtek sokan, miért van egyedül, a közösségi oldalán a rajongók, sajtóeseményeken az újságírók kérdezték erről. Most viszont kiderült, hogy van valakije. Kiss Ramóna és Lékai Máté egy hónapja vannak együtt és eddig sikerült titokban tartani a kapcsolatukat.

Nagyon jóképű Kiss Ramóna új párja, Lékai Máté

“Csak megerősíteni tudom a hírt, ez egy valós kapcsolat” – mondta a Borsnak a színésznő. 

Ramóna már régóta ismeri a kézilabdást, barátként összejártak már korábban is, jelenleg pedig távkapcsolatban élnek, mert Máté a Veszprém csapatát erősíti, a színésznőt pedig a fővároshoz köti a munkája.

“Valóban régóta ismerjük egymást, de egy hónapja vagyunk együtt. A távolság nem akadály, ez két emberen múlik, megoldjuk” – Lékai Máté is a híreket.

Várjuk már az első közös képeket, addig is megmutatjuk, milyen jóképű a színésznő szerelme:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top