TV-sztárok

Nézd, milyen cukiságot kapott születésnapjára Dévényi Tibi bácsi

A lemezlovas pénteken lesz hetvenéves, ám a zenéléséről még nem akar lemondani.

Dévényi Tibor a Borsnak mesélt közelgő születésnapjáról. “Úgy néz ki, mindennap má­sokkal ülöm meg a jeles napot. Külön a barátaimmal és külön a családdal. Mindenkivel együtt leszek egy kicsit. Optimista vagyok, és a 75. szülinapomon szeretnék nagy bulit összehozni. De hát azt még meg kell érni.”

Nézze, milyen cukiságot kapott születésnapjára Dévényi Tibi bácsi

Fotó: Facebook

Mesélt zenész példaképeiről is. “Amerikában van két orosz DJ, az egyik 82, a másik 85 éves, és rettentő nagy bulikat csapnak hétvégenként a bőrdzsekijükben. Ebből is látszik, hogy a retro kortalan, úgyhogy nekem is van még pár évem a pályán.”

És mitől különleges ez a születésnap? “Szerencsés csillagzat alatt születtem, minden megadatott nekem, amire vágytam” – mondja Tibi bácsi. “Úgyhogy inkább megleptem magam Mollyval, egy kis yorkshire kutyussal. Az utóbbi időben ugyanis sokan mondták, hogy legyen egy kiskutyám, mert akkor rákényszerülök, hogy ne legyek lusta. Egészségesen megmozgat, mivel napjában háromszor is le kell vinni sétálni. Elmentünk hát egy menhelyre, ahol két kutya azonnal szerelmes lett belém. Közülük kellett választanom. Molly na­gyon feldobja a napjaimat. Nemhiába mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja: azt a szeretetet, amit nyújtasz nekik, százszorosan adják vissza ezek a kedves kis állatok.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top