TV-sztárok

Baukó Éva: Én egy önző, senkiházi, rossz k.rva vagyok

Régen láttuk már a honi bulvársajtó egykori botrányhősét, de most ismét színre lépett. Baukó Éva meghökkentő őszinteséggel válaszolt régi barátja, Alekosz kérdéseire.

Az Édes életben ismét feltűnt Baukó Éva és Alekosz. A kamera a görög érdi lakásában járt (ki ne ismerné meg a kocsmából átalakított kéglit?!), és felvette, amint Alekosz kikérdezi Évát. 

“Mit csináltál az elmúlt 24, 48, 72 órában? –  kezdett neki. – Fölhívtak telefonon, vagy valami ajánlatot kaptál?

Alekosz itt leült, és Éva válaszai alapján egy tollal a kezében kulcsszavakat írt egy papírra.

Baukó Éva: Én egy önző, senkiházi, rossz k.rva vagyok

Éva elmondja, hogy volt egy pasi, aki már fél éve írogatott neki, és akit egyébként megszeretett. A pasas feltette neki a kérdést, hogy mit csinált szombaton (Éva ekkor Alekosznál héderelt), Éva pedig annak ellenére, hogy megszerette az illetőt, úgy véli, ahhoz semmi köze, hogy mit csinált és mikor. A pasas megírta, hogy őt minden nő imádja, őt minden nő akarja, őt minden nő kívánja, (hímsoviniszta – kommentálta a görög), Éva erre visszaírt, hogy ő biza’ nem. 

“Tudod mit mondott erre? – Éva itt ártatlanul Alekoszra néz, és folytatja. – Hogy én egy önző, senkiházi, rossz k.rva vagyok.

Jó emberismerő” – rázta meg a fejét Alekosz. 

Egyebek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top