TV-sztárok

Bizonytalan Liptai Claudia visszatérése

Októberi szülése óta nem vállalt nyilvános szereplést Liptai Claudia, ezért is örültek a rajongók, amikor meglátták, hogy a műsorvezetőnővel hirdetnek egy show-t. Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy a kétgyermekes anyuka visszatér.

Régi álma volt Liptai Claudiának egy olyan műsor, ahol a nők úgy beszélgethetnek, mint annak idején a fonóban, kötetlenül, tabuk nélkül. Így nyilatkozott az induló NőCommentről: “Évek óta várok erre és most végre elindul! Egy igazi talkshow, ahol hivatalosan is annyit beszélek, amennyit csak szeretnék. Színpadon, élőben, kifejezetten jó társaságban…”mondta korábban Liptai Claudia. A Bors információi szerint a NőComment második előadása február közepén lesz, de még egyáltalán nem biztos, hogy Liptai Claudia visszatér a képernyőre. 

“Valóban, Liptai Claudiának megengedtük, hogy csak az előadás előtt pár nappal döntse el, ott lesz-e vagy sem. Így is csak néhány szabad hely van már, annak dacára, hogy nem lehet tudni, részt vesz rajta vagy sem. Claudia nemrég szült, egy kisbaba mindent felülír. A mi életünk nem állhat le, de megértjük, hogy az övé igen. A nézők is megértik” – mondta Kende-Hofherr Krisztina.

Bizonytalan Liptai Claudia visszatérése

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top