TV-sztárok

A Dal 2017: a Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte a második válogatót

Holtversenyben két előadó, a Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte a Dal 2017 második válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntése értelmében még a Peet Project, Chase és Mrs. Columbo, a tévénézők szavazatainak értelmében pedig Szabó Ádám jutott tovább az elődöntőbe.

Szombat este rendezték a A Dal 2017 második válogatóját, a show-műsorból hatan jutottak tovább az elődöntőbe. A Dal 2017 második válogatóját a Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte.

 

 A Duna és a Duna World csatornán élőben közvetített első válogatón a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag – Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel – mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők mobilalkalmazás segítségével és sms-ben is szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket a pontszámokat összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal. A hatodik továbbjutó a nézők szavazataival Szabó Ádám lett, így ő is bekerült az elődöntőbe.

 

 

 Olvass még többet a A Dal 2017-ről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top