TV-sztárok

Szabó Zsófiék szerint ez a titka a hosszú házasságnak

A friss házasok egy, a Facebookra feltöltött videóban tanakodtak arról, vajon mi lehet a titkuk azoknak a házaspároknak, akik évtizedeket élnek egymás mellett. Mutatjuk, mire jutottak.

Miközben sokan alig várták, hogy véget érjen már a 2016-os év, Szabó Zsófi biztos nem tartozott közéjük. Ő ugyanis az elmúlt esztendőt nagyon is sikeres évnek könyvelheti el: a Kis Grófóval történt összeveszését leszámítva, csupa kellemes dolog történt vele tavaly, például hogy egy pazar lagzi keretében hozzáment szerelméhez, Kis Zsolthoz.

A friss házasok, akik az esküvőjük óta sok időt töltenek külön, hiszen Zsófit Budapesthez köti a munkája, Zsoltot pedig Nyíregyházához, egy friss, a Facebookra töltött videójukban azon tanakodtak, vajon mi lehet a hosszú házasság titka. “A hosszú házasság titka, ha nem vagytok sokat együtt a pároddal” – árulta el Zsolt, szerinte mi lehet a titok.

❤️ @kiskiszsolt ????@vivienborziphotography ????????@janoshaller ????@bettinapohorelli

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép,

A fiatalok, akik eddig tökéletesen megoldották a városok között ingázást, nem tagadják, hogy sokszor hiányoznak egymásnak, épp ezért már azon is gondolkodnak, hogy Budapesten is keresnek maguknak egy állandó lakás a nyíregyházi mellett.

Olvass még többet Szabó Zsófiról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top